Життя в Дніпропетровську після вибухів входить у нормальне русло, вважають в облдержадміністрації

30 квiтня 11:20

У Дніпропетровську життя входить у нормальне русло, все менше громадян телефонують по "телефону довіри".

 

У Дніпропетровську, де 27 квітня в результаті серії вибухів постраждали 30 людей, життя входить у нормальне русло, все менше громадян телефонують по "телефону довіри".

"Життя в місті увійшло в нормальне русло і це підтверджує незначна кількість дзвінків на телефоні довіри", - повідомила агентству 30 квітня начальник управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург.

Вона нагадала, що в місті працюють три "телефони довіри".

За інформацією Гінзбург, 28 квітня на телефони довіри надійшло 22 дзвінків, з них 9 були пов'язані з вибухами - в основному люди довідувалися про те, де отримати інформацію про родичів.

Теракти в Дніпропетровську. Протягом години в центрі міста прогриміла серія вибухів (ФОТО, ВІДЕО)


29 квітня з 15 дзвінків, всього 5 стосувалися ситуації з вибухами. При цьому психологи відзначають, що в цих п'яти випадках дзвонили люди, голоси яких їм відомі, і вони знають їх як громадян, які перебувають на диспансерному обліку у відповідних лікарів.

30 квітня станом на 13.00 було 5 дзвінків, з них три від "постійних клієнтів".

Усього працюють три телефони довіри (745-90-40, 753-43-71, 753-47-44). Зокрема два - на постійній основі, третій номер ввели після серії вибухів у Дніпропетровську 27 квітня.

27 квітня 2012 вдень у Дніпропетровську протягом 1,5 годин прогриміло чотири вибухи. Постраждали 30 людей, 26 з них були госпіталізовані. Слідчі СБУ розслідують кримінальну справу, порушену прокуратурою Дніпропетровської області за ч.2 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу Україні. !zn

Читайте також:

Влада обіцяє 2 млн грн за «будь-яку інформацію» про вибухи в Дніпропетровську

Євросоюз шокований вибухами в Дніпропетровську


На вулицях Дніпропетровська з'явилися БТРи (фото)


Азаров звинуватив в організації терактів у Дніпропетровську критиків влади