Жителі Африки вирішили надати гуманітарну допомогу норвежцям, які «страждають від холодів» (ВІДЕО)

23 листопада 10:18

Відеоролик за участю південноафриканського репера Breezy V, який закликає людей пошкодувати норвежців і подарувати старий радіатор встиг стати хітом на відеохостингу Youtube - за тиждень кількість переглядів кліпу вже перевищила 840 тис.

 

Все більшу популярність в інтернеті набирає пародійна кампанія щодо надання гуманітарної допомоги норвежцям, які «страждають від холодів», нібито ініційована жителями африканських країн, повідомляє французька газета «Монд».

Ініціатори акції Radi-Aid (від англ. Слів «радіатор» і «допомога») закликають всіх «дізнатися правду» про страждання норвежців і «поділитися своїм теплом», тобто послати в холодну країну старі обігрівачі.

На сайті кампанії «Африка для Норвегії», оформленому у кращих традиціях акцій на підтримку африканських країн, організованих західними правозахисниками, можна подивитися відеокліп з піснею про Норвегію і кадрами її нібито нещасних замерзаючих жителів.


«Збираємо радіатори, доставляємо їх туди, ділимося теплом і посмішками», - свідчить гасло кампанії. На думку ініціаторів акції, організованої міжнародним фондом підтримки норвезьких студентів, її мета - продемонструвати, що ситуація в Африці не завжди така, якою її описують правозахисники.

«Норвегія, звичайно, холодна країна, але я не впевнений в тому, що більшість її жителів тішилися б, якби про нашу країну знали тільки цей факт. Думаю, що в африканських країнах відбувається приблизно те ж саме. Ми хочемо зламати стереотипи з приводу становища Африки», - цитує видання слова віце-президента фонду Нікласа Пулс.

Відеоролик за участю південноафриканського репера Breezy V, який закликає людей пошкодувати норвежців, встиг стати хітом на відеохостингу Youtube - за тиждень кількість переглядів кліпу вже перевищила 835 тис.!zn

Читайте також:

Україна і Китай зніматимуть телесеріал про дружбу народів

Янукович готовий запропонувати літаки і кораблі для евакуації мирного населення з «гарячих точок»

У матчах проти голоду в Африці візьмуть участь 300 європейських футбольних клубів