Збитому регулювальнику на Хрещатику люди «допомагали», знімаючи його на мобільний

23 листопада 07:25

Регулювальник, що постраждав під час гучної аварії на Хрещатику - молодший сержант Дмитро Целуйко - не дочекався допомоги від натовпу, який оточив місце ДТП.

 

«За час, який я лежав на асфальті, ніхто з водіїв до мене не підходив. Та й люди не особливо намагалися допомогти. Стояв натовп, але всі знімали на мобільний. Підійшов лише один чоловік, який сказав, що працює гірським рятувальником. Почав розпитувати про мій стан, говорив, що потрібно робити у такій ситуації, ставив питання. Робив все, аби я не втратив свідомість до приїзду швидкої», - розповів Целуйко.

Він розповів також, що «Бентлі» вдарив його у шкіряну планшетку (сумка з протоколами і документами), яка висіла на стегні. Вона трохи пом'якшила удар. Сержант відчув гострий біль у нозі, а через кілька секунд отямився вже на асфальті.

«Спочатку я навіть не зрозумів, що сталося, - продовжує Дмитро. - Спробував підвестися, але не зміг, нога просто висіла. Потім дістав рацію і повідомив начальнику, що трапилася аварія, збито регулювальника», - розповів Целуйко.

28-річний молодший сержант знаходиться у київській лікарні №7 вже другий тиждень. У нього потрійний перелом лівої ноги, роздроблена кістка і порвані зв'язки. Три хірурги більше п'яти годин збирали кістку. Тепер на відновлення знадобиться кілька місяців.

Нагадаємо, що 10 листопада на перехресті Хрещатика та Прорізної сталося велике ДТП: водій «Бентлі» проігнорував заборонний жест регулювальника, збив його і врізався у «Мерседес». У ДТП постраждало дев'ять машин.