Затримано четверо підозрюваних у вбивстві глави Донецької громади азербайджанців

06 червня 14:21

У міліції впевнені, що вбивство голови «Конгресу азербайджанців Донецької області» Махмудова не має ніякого відношення до міжнаціональних відносин. Затримані - представники різних національностей.

 

Правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних у замовному вбивстві 9 травня глави «Конгресу азербайджанців Донецької області» Ігбала Махмудова. Про це повідомив керівник Головного управління МВС України в Донецькій області Віктор Дубовик.

За його словами, «затримано четверо підозрюваних у скоєнні цього вбивства, підтверджується, що вбивство було замовним».

Дубовик зазначив, що зараз міліція проводить необхідні слідчі дії. «Мотиви ми зараз з'ясовуємо, люди дають свідчення, вилучаються речові докази, тобто безпосередньо виконавці, організатори», - сказав глава відомства.

Він також підкреслив, що даний злочин не має ніякого відношення до міжнаціональної ворожнечі. «Нічого міжнаціонального там немає. Група, яку ми затримали, - інтернаціональна. Там громадяни Азербайджану, і України, тому ніякого національного питання там немає», - акцентував Дубовик.

Як повідомлялося, 9 травня в Макіївці Донецької області було вбито відомого підприємця, голову Донецької обласної громадської організації «Конгрес азербайджанців» 35-річного Ігбала Махмудова.

Було встановлено, що коли Махмудов вийшов зі свого автомобіля біля магазину-кафе «Каспій» (на запрошення для організації та проведення благодійного обіду ветеранам Великої Вітчизняної війни), до нього на мотоциклі невстановленої марки без державних номерних знаків під'їхало двоє невідомих. Пасажир зліз з мотоцикла і відразу ж зробив у жертву п'ять пострілів, після чого останні зникли з місця події. !zn

Читайте також:

МВС ініціює встановлення відеоспостереження в громадських місцях

Справу проти обвинувачених в організації вбивства гендиректора компанії «Фармак» намагалися закрити


В Україні скоротився рівень злочинності