Яцуба поїде до Москви просити вибачення за отруєння в «Альбатросі»?

06 жовтня 08:08

14 жовтня під час робочого візиту до Москви голова Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба планує зустрітися з мером Москви Сергієм Собяніним. Про це голова Севастополя заявив під час засідання Президії міської Ради, повідомила прес-служба міськадміністрації Севастополя.

 

«Я маю намір обговорити низку серйозних питань: участь московських бізнес- і держструктур в інвестиційних програмах Севастополя, а також питання пов'язані з транспортними проблемами та охороною здоров'я», - повідомив В.Яцуба.

«Ми ретельно опрацьовуємо всі підписані раніше документи і угоди з російською столицею. Спільно з Сергієм Собяніним будемо намагатися в оперативному режимі перевірити підписані нашими попередниками договори, у тому числі і Програму співробітництва Москви і Севастополя. Швидше за все, я внесу пропозицію відкоригувати цю програму і з внесеними змінами підписати її з новим московським керівництвом», - підкреслив В.Яцуба.

Нагадаємо, 78 дітей із Росії, а також 6 вихователів, які відпочивали в оздоровчому таборі «Альбатрос» під Севастополем, були госпіталізовані цього літа з ознаками харчового отруєння. Мерія Москви розірвала договір з табором «Альбатрос».