Янукович запросив глав церков в Крим, де для них «зіграє і заспіває» міністр культури

21 березня 16:45

Янукович запросив глав українських церков зустрітися в середині серпня в Криму. «Грати і співати» на виїзді буде міністр культури Михайло Кулиняк.

 

Президент України Віктор Янукович запропонував представникам церков зустрітися наступного разу влітку в Криму, де він буде відпочивати. Про це він повідомив у середу, 21 березня, завершуючи зустріч з главами українських церков і релігійних організацій, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

«Перед виборами нас завжди запрошують», - сказав один з учасників зустрічі. Президент засміявся і запитав: «Теж хороші традиції?»

На думку президента, найкращий час для зустрічі - середина серпня. «Ми можемо кудись виїхати за стіни цього приміщення. Ви подумайте над цією пропозицією. Ми можемо провести ... якщо в серпні, наприклад, десь у середині - непогано було б у Криму зібратися, десь у п'ятнадцятих числах серпня. Нормальна пропозиція? Подумайте, це як ідея така», - запропонував президент.

Реагуючи на зустрічну пропозицію одного з учасників зустрічі провести наступну в Закарпатті, Янукович зазначив: «І на Закарпатті непогано. Але я чому кажу - Крим? Тому що більшість людей в цей час, десь до двадцятих чисел серпня, відпочиває в Криму, ну і я особисто. Тому подумайте. У вересні також можна подумати. Але щоб було зручно».

Після невеликої паузи президент звернувся до міністра культури Михайла Кулиняка: «Михайло?! Міністр мовчить. Зіграєш нам, заспіваєш на виїзді? Тут не дуже зручно. Дякуємо за участь, до зустрічі». !zn

Читайте також:

Янукович: Для вступу до Митного союзу або в ЄС необхідно змінювати Конституцію

Янукович визнав, що Євро-2012 не окупиться для України

Янукович сподівається, що Україну зі сходу на захід можна буде перетнути автомобілем за 15 годин