Янукович сплутав Hyundai і Samsung

18 вересня 18:06

Репутація корейської компанії Samsung може постраждати - Янукович сплутав її з Hyundai, на чиїх наддорогих поїздах українці змушені їздити вже кілька місяців.

 

Президент Віктор Янукович сплутав компанії Samsung і Hyundai. Це сталося під час наради з активом Одеської області в будівлі облдержадміністрації.

«Я зустрічався з президентом Samsung'а, коли був у Південній Кореї. І для них Україна була відкриттям. Коли ми там появилися з несподіваною пропозицією за фантастично короткий термін пустити в Україні швидкісні поїзди, вони були в шоці. Вони спочатку навіть це не сприйняли, а потім порахували, що це можливо. І ось ми запустили сьогодні перші швидкісні поїзди. Але це, як відомо, ластівки», - повідомив Янукович.

Як відомо, з травня в Україні почали курсувати швидкісні поїзди Hyundai, через які за багатьма напрямками вже скасували нічні швидкі поїзди та денні електрички. При цьому вартість проїзду в Hyundai - щонайменше в два рази вища, ніж у скасованих поїздах, а час у дорозі скоротився незначно.

Слідом за цим Янукович назвав губернатора області Едуарда Матвійчука головою Донецької облдержадміністрації.

«Я надаю слово голові Донецької обласної адміністрації Едуарду Матвійчуку. Ой, одеської ... Після виступить одеський міський голова Олексій Костусєв», - обмовився він. !zn

Читайте також:

Суперпотяг Hyundai побив власний рекорд: експрес запізнився на 5 годин

Азаров запропонував корейцям будувати «хюндаї» разом

Азаров вирішив, що Україна Hyundai більше купувати не буде (відео)

Наступним містом, куди поїде Hyundai, стане Дніпропетровськ