Янукович побажав усім везіння та стабільності, а Азаров пообіцяв підвищувати стандарти життя

15 квiтня 07:46

Після участі в святковому богослужінні в Києво-Печерській лаврі перші особи держави побажали українцям здоров'я, щастя і добробуту.

 

Президент України Віктор Янукович привітав громадян України зі святом Пасхи і побажав співвітчизникам щастя, успіхів і життя в стабільній державі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
"Хотів би побажати святкового настрою, щоб усім щастило, щоб були здорові, була стабільність в країні, і був урожай", - сказав Янукович після участі в святковому богослужінні в Києво-Печерській лаврі.
Разом з президентом на святковому богослужінні були присутні голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем'єр-міністр Микола Азаров, глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, народні депутати, члени уряду, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов.
Азаров також приєднався до святкових привітань.
"Завдяки спільній роботі досягнуто позитивних результатів, що дозволяють підвищувати стандарти життя кожного українця. Розумію, що відбувається це не так швидко, як хотілося б. Але нам ніхто нічого не дарує. Все робиться власними силами. Тому сил, терпіння та цілеспрямованості всім нам потрібно багато. І віри, тому що без неї великі справи не робляться. Бажаю всім Божого благословення, здоров'я, щастя, добробуту, віри в себе", - сказав прем'єр, якого цитує прес-служба уряду.
Читайте також: