Янукович обіцяє зробити усе для запровадження безвізового режиму з ЄС

19 серпня 13:46

Президент України Віктор Янукович у своїй ексклюзивній статті для ZN.UA запевняє, що керівництво держави зробить усе, щоб запровадити для українців безвізовий режим з країнами Европейського Союзу (ЕС).

 

Про це він пише у своїй ексклюзивній статті для «Дзеркала тижня. Україна».

Зокрема, нагадує президент, наступного року Україна разом із «стратегічним партнером Польщею» прийматиме фінальну частину чемпіонату Європи з футболу - «Євро-2012». За словами В.Януковича, цей захід дасть ще один шанс громадянам країн Євросоюзу побачити сучасну Україну, а українцям - поспілкуватися з туристами та вболівальниками з ЄС.

Тому, зазначає президент, Україна потребує не лише економічної співпраці з ЕС, «а насамперед - кардинального розширення людських контактів».

«Це потрібно не владі, а суспільству, кожному громадянинові. Українське керівництво зробить усе для виконання Національного плану щодо запровадження безвізового режиму», - пише В.Янукович.

Глава держави також висловив сподівання, що «європейська сторона зрозуміє наші можливості та обмеження і допоможе громадянам України у реалізації їхнього права на свободу пересування».

Повний текст статті президента України Віктора Януковича «Двадцять років України: Наш шлях лише починається» читайте у свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна», присвяченому 20-й річниці Незалежності України.