Янукович контролює ситуацію з сибірськими морозами в Україні

31 сiчня 15:24

Ситуація з сильними морозами, які прийшли в Україну, перебуває під контролем президента Віктора Януковича.

 

Влада готова реагувати на всі надзвичайні ситуації, які можуть бути викликані сильними морозами. Про це президент Віктор Янукович заявив представникам ЗМІ після розширеного засідання Наглядової ради Національного проекту «Нове життя - нова якість охорони материнства і дитинства» у Кіровограді, повідомляє президентська прес-служба.

«Не дай Бог, щоб люди опинилися у складній ситуації, але якщо це буде відбуватися, безумовно, влада буде реагувати. Уряд цим питанням буде займатися системно, серйозно», - сказав президент, додавши, що тримає під контролем цю ситуацію.

Президент нагадав, що при уряді створено штаб, який реагуватиме на всі надзвичайні ситуації, пов'язані з низькими температурами. Такі ж штаби, за словами В.Януковича, працюють у кожному регіоні України.

Разом з тим президент додав, що в цьому питанні багато чого залежить від ступеня готовності до зими кожного регіону, підприємства, будинку.

Як повідомлялося, з початку сильних морозів минулого тижня в Україні померли від переохолодження 30 осіб, у т.ч. 12 осіб - за останню добу. !zn

Читайте також

Потепління в Україну прийде з 11 лютого

У середу температура в Києві впаде до - 25°

Попов відправив студентів до 5 лютого на канікули