Виявлено тіло загиблого гірника на шахті "Комсомолець Донбасу"

03 сiчня 10:00

Таким чином, станом на другу половину дня відомо принаймні про одного загиблого. До цього моменту доля трьох зниклих шахтарів після вибуху метану була невідомою.

 

На шахті "Комсомолець Донбасу" (ДТЕК, Кіровське Донецької обл.), де вранці четверга, 3 січня, стався вибух метану, виявлено тіло загиблого прохідника 1981 року народження.

Як повідомили у прес-службі Донецької обласної прокуратури, доля ще двох гірників, 42-річного машиніста і 32-річного помічника ділянки, залишається невідомою.

За даними прокуратури, справу внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. "Процесом керує Кіровська міжрайонна прокуратура", повідомили в облпрокуратурі.

Також за попередніми даними прес-служби ДТЕК, на місці аварії гірськими рятувальниками виявлено 56-метровий завал. Станом на 10:00 четверга рятувальники пройшли понад 20 метрів.

- На шахті Ахметова "Комсомолець Донбасу" стався викид метану, зникли три людини


Як повідомлялося, 3 січня о 5:20 у "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" стався спонтанний викид метану без спалаху в районі конвеєрного штреку 2-ї західної лави пласта 14 блоку 5.

За даними прес-служби компанії ДТЕК, на аварійній ділянці у момент події працювали 4 людини. Один із них за допомогою саморятувальника зміг самостійно вийти із зони аварії. У момент події під землею знаходилися 300 осіб. !zn

Читайте також:

У "Внуково" розвалився на частини і загорівся Ту-204, троє загиблих (ВІДЕО)

У медичному університеті в Чернівцях стався вибух, є загиблий і поранені (ФОТО)

При катастрофі вертольота в Кіровоградській області загинуло 5 людей