Виявлено тіла пілотів SuperJet-100, що розбився в Індонезії

16 травня 09:43

В ході рятувальної операції на горі Салак в Індонезії, де розбився російський лайнер, виявлені останки льотчиків, командира повітряного судна Олександра Яблонцева і другого пілота, які керували літаком SSJ-100. Обох планують доставити в аеропорт в одному контейнері.

 

В Індонезії виявлено тіла російських пілотів, які керували лайнером Sukhoi Superjet-100, який розбився 9 травня під час демонстраційного польоту на горі Салак. Очікується, що сьогодні, 16 травня, тіла командира екіпажу Олександра Яблонцева і другого пілота Олександра Кочеткова доставлять в Джакарту.

«Обох планують доставити в аеропорт в одному контейнері, - повідомив член пошуково-рятувальної групи. - Також виявлені останки студента з Індонезії, який сьогодні повинен був відзначати День народження». Студента впізнали за посвідченням особи.

Раніше повідомлялося, що всі вісім росіян, що знаходилися на борту літака, знайдені і попередньо опізнані. Також стало відомо про виявлення одного з двох «чорних ящиків». CVR (мовний самописець) був виявлений приблизно у 100 метрах від місця, де впав уламок хвоста літака.

Крім того, у ніч на середу, пошуковики виявили біля підніжжя гори Салак в Індонезії, де 9 травня розбився російський Sukhoi Superjet 100, «чорний ящик». Самописець дуже обгорів, але експерти сподіваються, що вони зможуть зняти з нього інформацію. «Чорний ящик» вже відправили на вертольоті до лабораторії для розшифровки у Джакарті.

Російський лайнер зазнав катастрофи 9 травня під час демонстраційного польоту. На борту, за даними компанії-розробника "Цивільні літаки Сухого», перебували 45 осіб, у тому числі вісім росіян. Літаком керував російський екіпаж.

Місце його падіння було виявлено на наступний день неподалік від Джакарти у важкодоступній місцевості на схилі гори Салак на висоті 1,7 км. Перші фрагменти тіл загиблих рятувальники змогли евакуювати з місця катастрофи 12 травня.

Читайте також:

Названа причина падіння російського лайнера Superjet-100 в Індонезії


Опубліковано ВІДЕО останніх хвилин польоту російського Superjet-100в Індонезії


На місці катастрофи російського SuperJet-100 в Індонезії виявлені "чорні ящики"