Винагорода за Мазурка в 100 тис грн знайшло своїх власників

07 грудня 06:50

Гроші були розділені між жителем Львова, який впізнав у підозрюваному Ярослава Мазурка і між сім'ями загиблих охоронців.

 

Винагорода у розмірі 100 тисяч гривень за допомогу у розкритті вбивства охоронців, яке здійснив у ТРЦ "Караван" Ярослав Мазурок, 26 вересня знайшла своїх власників.

50 тисяч гривень отримав львів'янин, який впізнав у підозрюваному Ярослава Мазурка. Ще 50 тисяч поділили на три частини і віддали родинам загиблих охоронців. А киянину, який знайшов тіло, нічого не дісталося.

У день коли Ярослав Мазурок розстріляв охоронців «Каравану», адміністрація магазину пообіцяла виплатити винагороду у розмірі 10 тисяч за інформацію про злочинця. Гроші одалі ще у день похорону хлопців.

При цьому у «Каравані» говорять, що тому, хто знайшов вбитого Мазурка, гроші не належать, тому труп "караванського стрільця" знайшов не він, а його собака.

Нагадаємо, що 26 вересня у столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам злочинець встиг втекти.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурок.

7 листопада неподалік від станції метро «Сирець» у Києві виявили мертвим чоловіка, схожого на Мазурка. При ньому був знайдений паспорт, виданий на його ім'я. За даними міліції, причиною смерті стало вогнепальне поранення в область скроні. Офіційна версія - самогубство.

26 листопада міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що МВС має усіма доказами того, що підозрюваний у вбивстві охоронців «Каравану» Ярослав Мазурок, застрелився. !zn

Читайте також:

Охоронця, що вижив у «Каравані», власники ТРЦ залишили без компенсації

Через смерть Мазурка міліція не зможе «повісити» на нього нерозкриті справи

Охоронець, що вижив, не впізнав у Мазурку «караванського стрільця»