В університеті Шевченка звільнили декана після скандалу з фуршетами

25 травня 14:02

Хоча причетність викладачів до вимагання грошей зі студентів на організацію фуршетів не підтвердилася, їх все одно звільнили - за погану виховну роботу.

 

Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський звільнив декана факультету психології Леоніда Бурлачука та заступника декана з виховної роботи Ольгу Емішянц у зв'язку зі скандалом навколо організації фуршетів для викладачів. Про це агентству «Українські новини» повідомив проректор університету Володимир Бугров.

За його словами, дане рішення було прийнято за результатами службового розслідування, розпочатого після того, як студентки факультету психології подали ректору заяву, в якій повідомили, що викладачі вимагають від них організувати фуршет.

«За результатами роботи (спеціальної) комісії було прийнято рішення про звільнення із займаної посади декана факультету психології Бурлачука і замдекана Емішянц», - сказав проректор.

Офіційною причиною звільнення, за словами проректора, є недостатня виховна робота зі студентами.

Ректор також виніс попередження всім завідувачем кафедр факультету психології.

При цьому факт вимагання з боку викладачів якої винагороди від студентів не підтвердився, оскільки, як з'ясувала комісія, організація фуршетів була особистою ініціативою старост груп.

За повідомленнями ЗМІ, дві студентки 4-го курсу факультету психології звернулися до ректора університету з протестом проти організації фуршетів для викладачів. !zn

Читайте також:

Україна відзвітувала перед ЄС: У вишах поширені хабарництво, блат і сексуальні послуги

Україну у світі сприймають як одну з трьох найбільш корумпованих країн

Колегу Волги звільнили з-під варти під заставу у 2 млн грн