В Україні відновилися пошуки Мазурка: «Беркут» взявся за перевірку підозрілих авто

24 жовтня 07:52

Правоохоронці відновили пошуки Ярослава Мазурка, який убив трьох охоронців у ТРЦ «Караван». Особлива увага приділяється Київській та Львівській областям.

 

На вулиці Києва повернулися спецназівці, це активізувалися пошуки «караванського стрільця» Ярослава Мазурка.

За словами представника МВС, особливу увагу правоохоронці приділяють Київській та Львівській областям.

У столиці разом з інспекторами ДАІ чергують «беркутівці» - вони оглядають всі підозрілі машини в пошуках стрільця з «Каравану».

- Вбивство у ТРЦ «Караван» могло бути «спектаклем» приватних охоронних фірм

Раніше операція «Сирена», що проводиться в рамках розшуку підозрюваного в потрійному вбивстві Ярослава Мазурка, була згорнута і в Києві, і у Львівській області.

Правоохоронці пояснюють, що «Сирену» активізують лише тоді, коли є інформація про ймовірне місцезнаходження особливо небезпечного злочинця. Слідчі, тим не менше, практично не сумніваються, що підозрюваний перебуває на території України.

Нагадаємо, 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, який був викритий в крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам злочинець встиг втекти.

- В опозиції вважають пошуки «караванського» стрільця передвиборчим «реаліті-шоу»

Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували у Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюється як дуже важкий.

У правоохоронних органах висунули припущення, що вбивцею міг бути чоловік, який мав відношення до силових структур, оскільки характер поранень говорить про те, що він стріляв на поразку.

Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця - і пообіцяв матеріально допомогти родинам загиблих. У всіх охоронців залишилися сім'ї та маленькі діти

Міліція приписує стрілку з "Каравану" ще п'ять нерозкритих вбивств.

У правоохоронних органах впевнені на 99%, що Ярослав Мазурок знаходиться в Україні. ! Zn

Читайте також:

Правоохоронці заявили, що 99% інформації про «караванського стрільця» не відповідає дійсності

Дружина Мазурка запевняє, що її чоловік не вбивав охоронців «Каравану» і закликає не вірити міліції

Адвокат дружини Мазурка запевнив, що експертизу ДНК неможливо зробити за кілька днів