В Україні майже 100 населених пунктів через негоду залишились без світла

21 грудня 07:39

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено додаткові бригади обленерго, з метою доставки аварійних бригад у важкодоступні місця від МНС виділено 5 одиниць техніки підвищеної прохідності.

 

В Україні станом на 7:00 21 грудня внаслідок несприятливих погодних умов без електроенергії залишилися 93 населених пункти.

Зокрема, через пориви вітру та ожеледиці у Київській області знеструмлено 8 населених пунктів, у Житомирській області - 2, у Криму - 83, повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій.

За інформацією МНС, проїзд на автошляхах державного і регіонального значення забезпечений. У той же час поки ускладнено проїзд на дорогах місцевого значення в Житомирській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Також в МНС зазначили, що протягом 20 грудня аварійними бригадами обленерго проведені відновлювальні роботи з підключення 70 населених пунктів до електропостачання в Київській області і Криму.

Раніше повідомлялося про те, що 14 грудня продовжувалися роботи з відновлення електропостачання у 345 населених пунктів у 3 областях.

А за станом на ранок неділі через негоду залишаються знеструмленими майже 488 населених пунктів в 10 областях країни. !zn

Читайте також:

На Буковині через снігопади 16 сіл відрізані від зовнішнього світу майже тиждень

Азаров закликав українців не «скиглити», а брати в руки лопати і прибирати сніг

В Україні 21 грудня буде сніжно і - 16