В Києві відбулася масова бійка між футбольними фанатами - 20 осіб затримано (відео)

23 липня 06:52

Вчора у Києві, біля станції метро «Лук'янівська», сталася масова бійка між 50 фанатами київського «Динамо», «Арсеналу» та московського «Спартака». З'ясування відносин почалося ще в салоні 18-го тролейбуса і продовжилося на зупинці. Міліція затримала близько 20 учасників бійки. Двоє потрапили в лікарню.

 

Біля станції метро «Лук'янівська» 22 липня ввечері сталася масова бійка між футбольними фанатами. Про це повідомили у прес-службі столичної міліції.

Завдяки оперативним і вмілим діям правоохоронців конфлікт між молоддю вдалося швидко локалізувати.

Бійка почалася близько 18-ї години вечора у салоні 18-го тролейбуса і продовжилася вже на зупинці. В сутичці брали участь близько 50 молодих людей, вболівальників футбольних команд «Арсенал» і «Динамо». У тролейбусі вибито скло в декількох вікнах.

На місце прибула група швидкого реагування «Беркут» і слідчо-оперативна група Шевченківського РУ ГУМВС України в Києві.

В результаті двох учасників бійки відвезли в лікарню, попередньо - з легкими тілесними ушкодженнями.


Більше 20 осіб, серед яких не тільки жителі столиці, а й гості з Дніпропетровська та Росії (імовірно - фанати московського «Спартака»), доставлені у Шевченківське райуправління міліції для з'ясування причин і обставин інциденту та прийняття рішення про порушення кримінальної справи за хуліганство. !zn

Читайте також:

10 людей отримали поранення перед матчем Росія-Польща (відео)


Відвідуваність стадіонів на Євро-2012 - 98%

Більше мільйона уболівальників випили у фан-зоні на Хрещатику 200 тис. літрів пива