В Індії затонув пором: понад 100 загиблих

01 травня 11:35

Пором затонув неподалік міста Дхубрі, до якого прямував. За попередніми даними, причиною аварії могла стати погана погода.

 

В Індії на річці Брахмапутра в штаті Ассам на північному сході країни сталася масштабна аварія порома, яка призвела до численних жертв.

Зокрема індійська влада вже підтвердила загибель 105 людей із затонулого порома. Близько 100 осіб вважаються зниклими без вісті.

За словами поліцейських, рятувальники і мешканці навколишніх сіл знайшли 105 тіл на берегах річки Брахмапутра, де затонув паром.

За останніми даними, які наводить AFP, на борту порома було 350 осіб. Раніше повідомлялося про 250 пасажирів, 50 з яких вдалося врятуватися.

Пором затонув неподалік міста Дхубрі, до якого прямував. За попередніми даними, причиною аварії могла стати погана погода.

У зв'язку з подією президент України Віктор Янукович висловив співчуття президенту Республіки Індія Пратібсі Девісінгх Патіл. Як наголошується в повідомленні на офіційному сайті глави держави, від імені українського народу та від себе особисто Янукович передав глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. !zn

Читайте також:

Корабельна аварія в Бангладеш - доля 150 пасажирів не відома


У Перській затоці затонуло судно з українцями


Біля берегів Туреччини затонув суховантаж з українцями