«Укрзалізниця» запевняє, що квитки на новорічні свята є у продажу

05 грудня 10:18

«Укрзалізниця» щодня відстежує і аналізує пасажиропотоки на новорічні свята та за результатами аналізу призначає додаткові потяги.

 

На сьогодні можна констатувати наявність вільних місць на всі дати передноворічного тижня, повідомляє прес-служба «Укрзалізниці». Зокрема, станом на 11:00 5 грудня року на потяги Львівського напрямку (Київ - Львів, Київ - Івано-Франківськ, Київ - Ковель, Київ - Тернопіль) у вільному продажу знаходиться: на 28 грудня - 300 місць, на 29 грудня - 66, на 30 грудня - 159, на 31 грудня - 436 місць.

Залізничники рекомендують пасажирам завчасно планувати поїздки і, по можливості, обирати для подорожей залізницею не тільки вихідні, але і будні, і у передсвяткові дні виїжджати не тільки у вечірній час.

«Ми розуміємо, що більшості пасажирів зручно виїжджати потягом у п'ятницю ввечері. Але вивезти, скажімо, з Києва, в один день, в один час, фірмовими потягами всіх на нижніх полицях у купе - неможливо», - пояснив перший заступник начальника головного пасажирського управління «Укрзалізниці» Ігор Бреус.

В даний час проводиться робота і розглядається можливість призначення додаткових потягів у сполученні з Ужгородом, Івано-Франківськом, Сімферополем, Луганськом, Донецьком, Кримом тощо.