У Японії сталася найдорожча ДТП в історії

05 грудня 10:10

В елітній ДТП на заході Японії зіткнулися одразу 14 автомобілів. Серед них вісім Ferrari, два Мерседеси і один Lamborghini. На думку журналістів британського видання Mirror, аварія може стати найдорожчою за всю історію.

 

Збиток виявився настільки серйозним, що відновити деякі автівки вже неможливо. Журналісти не беруться підраховувати сукупну вартість розбитих автомобілів, проте повідомляють, що один тільки Ferrari 355-ї моделі коштує кілька сотень тисяч євро. Імовірно, водій одного з Ferrari не впорався з керуванням на мокрій дорозі.



Водіїв десяти автомобілів доставлено до лікарні, проте системи безпеки машин вберегли своїх власників від серйозних травм. ДТП призупинила рух на шість годин - стільки часу знадобилося дорожнім службам, щоб очистити трасу від уламків автомобілів.

Нагадаємо, що 25 липня дочка нещодавно арештованого голови Держслужби зайнятості Володимира Галицького - Маргарита Смілянська-Галицька не впоралася з керуванням свого «Бентлі» і стала винуватицею однією з найдорожчих аварій у Монте-Карло, пошкодивши відразу чотири елітні автівки: Aston Martin, Mercedes, Ferrari і Porsche.