У центрі Києва почнуть працювати евакуатори

23 сiчня 10:54

З 24 січня евакуатори будуть прибирати припарковані автівки, що перешкоджають прибиранню снігу. До прибирання снігу будуть залучатися солдати і студенти.

 

На дорогах Києва з вівторка будуть працювати евакуатори, щоб прибирати автомобілі, які припарковані на проїжджій частині і перешкоджають прибиранню снігу.

За інформацією голови КМДА Олександра Попова, рішення про залучення евакуаторів було ухвалено сьогодні на засіданні надзвичайної комісії КМДА.

«Ми це рішення зараз, на засіданні надзвичайної комісії, приймаємо заради того, щоб до різкого пониження температури, а це очікується через три дні, ми змогли вивезти весь сніг з центральних вулиць і територій, де забезпечується життєдіяльність міста», - сказав він.

При цьому він вибачився перед киянами за тимчасові незручності. «Надзвичайна ситуація: за дві доби у нас випала фактично місячна норма снігу», - підкреслив голова КМДА.

«Тому ми дійсно змушені будемо застосувати евакуатори, щоб прибирати автівки з тих місць, де будемо наводити відповідний порядок», - додав він.

У свою чергу перший заступник голови Київської міської адміністрації Олександр Мазурчак повідомив, що до прибирання снігу в Києві будуть залучатися солдати і студенти.

«Думаю, що ми залучимо місцями і військових, і студентів прилеглих до їхніх об'єктів територій», - сказав він.

Читайте також:

Замість нових стоянок у Києві знову з'являться евакуатори

Обов'язкове введення паркоматів відклали на три місяці

У центрі Києва обіцяють побудувати півтора десятка паркінгів