У США на прем'єрі фільму про Бетмена глядач застрелив 10 людей

20 липня 09:02

Глядач кінотеатру у США під час фільму про Бетмена відкрив стрілянину. Загинули десять осіб. Не менше 20 людей постраждали. Підозрюваний уже затриманий.

 

В результаті стрілянини у Денвері (США) на прем'єрі нового фільму про Бетмена "Темний Лицар: Відродження легенди" загинули 10 людей, повідомляє Reuters з посиланням на місцеві ЗМІ.

Не менше 20 людей постраждали. За даними поліції, підозрюваний вже затриманий. Слідчі з'ясовують, чи були у злочинця спільники. Інших подробиць поки не повідомляється.

Як відомо, днями сталася стрілянина в барі американського міста Тускалуса, в результаті якої було поранено 17 людей.

Поліція вже заарештувала підозрюваного. Чоловік був затриманий в магазині в місті Джаспер, в 88 кілометрах від Тускалуса.

Відзначається, що співробітників поліції викликав працівник магазину. Підозрюваний не чинив опору при затриманні. Між тим, за словами представників правоохоронних органів, ім'я підозрюваного вони не назвуть доти, поки йому не буде пред'явлено звинувачення. !zn

Читайте також:

Син депутата влаштував стрілянину по людях на базі відпочинку. Порушено справу

У Чернівецькій області невідомі відкрили стрілянину в універмазі: поранено двох депутатів від «Фронту Змін», їх приятель загинув

У Львівській області обстріляли будинок місцевого депутат ВО «Свобода»

У Фінляндії 18-річний злочинець з даху ресторану відкрив стрілянину по людях. Є жертви