У Росії офіційно заборонили «Невинність мусульман»

26 грудня 07:35

Скандальний фільм "Невинність мусульман", заборонений Тверським судом Москви, внесений у російський реєстр екстремістських матеріалів. З внесенням у цей список екстремістський матеріал можна вважати офіційно забороненим у країні.

 

Скандальний фільм "Невинність мусульман" включений в офіційний список матеріалів, визнаних екстремістськими, який розміщується на сайті міністерства юстиції РФ.

У переліку цей фільм фігурує під номер 1589. У повідомленні на сайті Мін'юсту РФ наголошується, що цей матеріал включений у список заборонених на підставі рішення Тверського суду Москви, прийнятого 1 жовтня 2012 року.

Нагадаємо, хвилю акцій протесту в мусульманських країнах викликав антиісламський фільм, що вийшов у США. Протести через появу фільму, які почалися 11 вересня в Єгипті та Лівії і потім поширилися по ісламському світу, вже призвели до загибелі щонайменше семи людей. В ході нападу на американське консульство в Бенгазі на сході Лівії був убитий посол США в цій країні Кріс Стівенс.

Тим часом про «Невинність мусульман», як і раніше мало що відомо. З викладених на YouTube фрагментів видно, що це малобюджетний аматорський фільм. Пророк Мухаммед зображений в ньому любителем жінок і ватажком кровожерної банди.

У фільмі також присутні мотиви гомосексуалізму та педофілії !zn

Читайте також:

У Тунісі через фільм «Невинність мусульман» можуть стратити 87 осіб

Мусульмани України забороняти фільм про пророка Мухаммеда через суд не мають наміру

Чеченський суд заборонив фільм «Невинність мусульман» у всій Росії