У Росії автобус з українцями потрапив у ДТП. Одна людина загинула, четверо у тяжкому стані

01 серпня 20:00

ДТП сталося в середу близько 20:00 за московським часом. У мікроавтобусі знаходилося дев'ять осіб. Пасажири, громадяни України, прямували в Санкт-Петербург. Водія "Міцубісі" з петербурзькими номерами, що врізався в автобус, від удару викинуло з автомобіля, він помер на місці. Четверо українців у важкому стані.

 

В Опочецькому районі Псковської області мікроавтобус "Мерседес Спринтер" з громадянами України зіткнувся з автомобілем "Міцубісі", повідомляє прес-служба ДУ МНС Росії по Псковській області.
"ДТП сталося в середу близько 20:00 мск. У мікроавтобусі знаходилися дев'ять осіб. Пасажири автобуса, громадяни України, прямували в Санкт-Петербург", - йдеться в повідомленні відомства.
За попередньою інформацією, в результаті ДТП постраждало вісім пасажирів мікроавтобуса. Водія "Міцубісі" з петербурзькими номерами від удару викинуло з автомобіля, він помер на місці. Автомобіль "Міцубісі" загорівся.
Постраждалих доставлено в Опочецьку Центральну районну лікарню, чотири людини знаходяться у важкому стані, ще четверо отримали травми легкої та середньої тяжкості. !zn
Читайте також: