У неділю Поштову площу перекриють на вісім місяців через реконструкцію

14 вересня 09:40

Буде закритий правий поворот з Боричевого узвозу на Набережне шосе в напрямку мосту Метро. Перекриють лівий поворот з Набережного шосе на Боричів узвіз в напрямку вулиці Сагайдачного, а також правий поворот з вул. Набережно-Хрещатицької на Боричів узвіз в напрямку вулиці Сагайдачного.

 

У Києві у зв'язку з реконструкцією транспортної розв'язки на Поштовій площі з 22.00 16 Вересня 2012 року по 25 травня 2013 року буде обмежено рух транспорту. Про це повідомили у прес-службі столичної Державтоінспекції.

За інформацією ДАІ буде закритий правий поворот з Боричевого узвозу на Набережне шосе в напрямку мосту Метро. Буде закритий лівий поворот з Набережного шосе на Боричів узвіз в напрямку вулиці Сагайдачного, а також закритий правий поворот з вул. Набережно-Хрещатицької на Боричів узвіз в напрямку вулиці Сагайдачного.

Крім того, ДАІ інформує про шляхи об'їзду цієї ділянки дороги. Рух з житлових масивів Харківський, Березняки, Дарниця через мости Південний, Дарницький залізнично-автомобільний і міст ім. Патона в напрямку центру міста і Подолу необхідно здійснювати через нові транспортні розв'язки в районі бульвару Дружби Народів та Дніпровського узвозу.

Рух з житлових масивів Лівобережний, Лісовий, Русанівка, Микільська слобідка через міст Метро в напрямку центру міста і Подолу необхідно здійснювати через нову транспортну розв'язку в районі станції метро «Дніпро» у напрямку Дніпровського узвозу.

Рух з житлових масивів Троєщина, Райдужний, Воскресенка через Московський міст у напрямку центру та Подолу необхідно здійснювати через новий Гаванський міст на вул. Набережно-Хрещатицьку з правим поворотом на вул. Борисоглібську з виїздом на вул. Сагайдачного або по проспекту Московському і вул. Теліги.

Рух з житлового масиву Оболонь в напрямку центру та Подолу необхідно здійснювати через вул. Набережно-Рибальську, вул. Електриків, вул. Набережно-Лугову, вул. Констянтинівську або вул. В.Н.Вал, а також по проспекту Московському, вул. Новокостянтинівської і вул. Теліги. !zn

Читайте також:

Реконструкція Поштової площі обійдеться Києву в 404 млн грн

Для нової розв’язки на столичному проспекті Науки знесуть 25 будинків (ФОТО)

Рух транспорту на Поштовій площі обмежать на рік