У монастирі в центрі Москви поліція виявила підпільний бордель

29 жовтня 11:07

У центрі Москви приміщення публічного будинку вдавало начебто духовну семінарію. Монастир орендував приміщення деякий час тому для навчання православних релігійних канонів.

 

Поліція виявила салон з надання інтимних послуг в будівлі, яку орендував Стрітенський монастир. Приміщення борделя в центрі Москви вдавало начебто духовну семінарію. В ході проведених робіт були затримані дві дівчини, громадянки України і Таджикистану, що надавали клієнтам сексуальні послуги.

Один із служителів монастиря розповів, що монастир орендував приміщення деякий час тому для навчання православних релігійних канонів. Нелегальний салон нібито був виявлений священнослужителями тільки тоді, коли почалася перевірка. Будівля належить приватним особам і до монастиря не має ніякого стосунку, пояснили духівники.

За фактом організації занять проституцією порушено кримінальну справу. Санкція, згідно зі ст.241 КК РФ, передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі. Щодо дівчат залишені адміністративні протоколи за ст.6.11 КоАП (заняття проституцією).

«Готель» у монастирі на Різдвяному бульварі був відомий як готель «для закоханих». У приміщенні розташовувалося сім номерів різної цінової категорії, від 1750 руб. за 1 годину перебування, повідомляє ГУ МВС по Москві.

Стрітенський чоловічий монастир був заснований в 1395р. і є одним з найдавніших московських монастирів. Історія заснування монастиря пов'язана з чудотворною Володимирською іконою Пресвятої Богородиці, яка врятувала, за переказами, Москву від військ Тамерлана. !zn

Читайте також:

Проституція: З тіні у світло перелітаючи...

Під «дахом» міліції

Азаров запропонував посилити відповідальність за проституцію