У міліції знову спростували інформацію про затримання вбивці з «Каравану»

03 жовтня 18:45

Інформація в ЗМІ про затримання вбивці охоронців столичного торгово-розважального центру знову не підтвердилася. У міліцію щодня приходить кілька повідомлень про людей, схожих на кілера з «Каравану».

 

У міліції повідомили, що вбивця охоронців ТРЦ «Караван» досі не затриманий. Раніше про затримання кілера заявив в ефірі телеканалу «Інтер» ведучий програми «Про життя» Андрій Пальчевський. Програма вийшла в ефір увечері 3 жовтня.

«Нехай він прокоментує своє неправдиве повідомлення», - сказали ЛІГАБізнесІнформ в главку міліції.
Начальник прес-служби ГУ МВС Ігор Михалко підкреслив, що програма записувалася на днях, коли в ЗМІ з'явилася неправдива інформація про затримання злочинця, і позиція редакції телеканалу, який дозволив такому повідомленню вийти в ефір сьогодні, йому не зрозуміла.
Він додав, що 2 жовтня в міліцію надійшло п'ять повідомлень про людей, схожих на вбивцю з ТРЦ. «Щодня таких повідомлень надходить все менше», - зазначив Михалко.
Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам він встиг втекти.
Український Forbes з посиланням на джерело в МВС повідомив, що міністерство ідентифікувало особу злочинця, який убив в ТРЦ «Караван» трьох охоронців і поранив четвертого.
«Вбивство скоїв російський кілер, на рахунку якого, за непідтвердженими даними, 18 жертв», - пише видання.
Однак начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук заявив, що в міліції інформацію про російський кілера не підтверджують.
Читайте також: