У міліції вже допитують 11 прихильників Тимошенко,які нібито пошкодили міліцейські автобуси

25 червня 11:46

Слідчий відділ Шевченківського районного управління міліції порушив кримінальну справу за фактом пошкодження трьох міліцейських автобусів ПАЗ учасниками акції протесту в суботу біля Печерського районного суду Києва.

 

За інформацією центру зв'язків з громадськістю МВС України в Києві, на даний момент у райуправлінні знаходяться 11 учасників акції, яких опитують на предмет з'ясування всіх обставин даного інциденту.

Раніше прес-служба БЮТ повідомила, що правоохоронні органи почали стягувати до будівлі суду автозаки і важку техніку. Крім того, за даними прес-служби, міліція почала затримувати мітингувальників біля будівлі суду: одну людину вже посадили в «воронок».

Сьогодні в Печерському суді м. Києва триває попередній розгляд справи за звинуваченням екс-прем'єра Юлії Тимошенко у перевищенні службових повноважень при підписанні газових контрактів з Росією в 2009 році.

Нагадаємо, що приводом для розправи над учасниками Податкового майдану стало звинувачення у пошкодженні гранітної плитки «групою осіб за попередньою змовою».