У Макіївці вбито главу місцевої громади азербайджанців

10 травня 07:08

35-річного бізнесмена було застрелено в Червоногвардійському районі Макіївки.

 

У Макіївці Донецької області 9 травня вбито відомого підприємця, голову Донецької обласної громадської організації «Конгрес азербайджанців» Махмудова Ігбала Беюккіши.

Прес-служба Макіївського міськуправління ГУ МВС України в Донецькій області 10 травня повідомила, що за фактом вбивства Махмудова порушено кримінальну справу за п.12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

У міліції розповіли, що об 11:25 9 травня в чергову частину Гірницького райвідділу Макіївського управління надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що на зупинці громадського транспорту "Гараж" по проспекту Генерала Данилова з вогнепальної зброї поранений 35-річний житель Донецька, уродженець Республіки Азербайджан Махмудов , який є президентом "Конгресу азербайджанців Донецької області". Потерпілий негайно був доставлений в міську лікарню № 1.

Було встановлено, що коли Махмудов вийшов зі свого автомобіля біля магазину-кафе "Каспій" (на запрошення для організації та проведення благодійного обіду ветеранам Великої Вітчизняної війни), до нього на мотоциклі невстановленої марки без державних номерних знаків під'їхали двоє невідомих. Пасажир зліз з мотоцикла і відразу ж зробив у жертву п'ять пострілів, після чого останні зникли з місця події.

О 14:15 з Макіївської міськлікарні № 1 надійшло повідомлення про те, що потерпілий, який одержав багаточисельні вогнепальні поранення, в ході проведення операції помер, розповіли в міліції. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення і затримання злочинців. !zn

Читайте також:

В Україну скоротився рівень злочинності


У Дніпропетровську вбито бізнесмена Геннадія Аксельрода, порушено кримінальну справу

Складено рейтинг найбільш криміногенних районів Києва (карта)

Напад на військову частину в Харкові здійснили брати, один з яких - колишній спецназівець