У Львові чоловік підпалив себе біля будівлі обладміністрації

19 вересня 19:19

Спробу самоспалення здійснив у понеділок невідомий чоловік біля будівлі, де розташовані Львівська облдержадміністрація і облрада. Про це повідомив депутат обласної ради від партії "Свобода" Михайло Задорожний, який став очевидцем інциденту.

 

"Ми стояли біля входу в обласну раду, коли раптом побачили палаючого чоловіка. Ми кинулися йому на допомогу, тому що він горів як факел і кричав, що йому дуже боляче. Зупинилася машина, водій дістав вогнегасник, також з вогнегасниками підбігли охоронці і швидко загасили вогонь", - розповів депутат.

За його словами, постраждалого внесли до приміщення, викликали швидку і міліцію. Карета швидкої допомоги забрала чоловіка до лікарні.

За інформацією прес-секретаря Львівської обласної організації "Свободи" Леся Федів, спробу самоспалення вчинив житель міста Любінь Великий Роман Черник через несправедливо нараховану пенсію.

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, стан потерпілого тяжкий. На даний час медики намагаються вивести чоловіка з шокового стану.