У Криму зіткнулися два мікроавтобуси: Загинули 6 людей

23 квiтня 06:42

В результаті зіткнення маршрутного мікроавтобуса «Газель» з мікроавтобусом Mercedes шестеро людей загинули, семеро у тяжкому стані. Аварія сталася на дорозі Красноперекопськ - Сімферополь.

 

У Криму в результаті зіткнення вантажного мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» і маршрутки «Газель» загинули 6 людей, ще 10 постраждали (семеро з них у важкому стані), повідомила прес-служба МНС України.

ДТП сталося сьогодні вранці поблизу с. Воронцовка Красноперокопского району (Крим), на автодорозі Красноперекопськ - Сімферополь.

Mercedes врізався у «Газель», після чого вона кілька разів перекинулася. «Газель» везла людей з Армянська у республіканську лікарню в Сімферополі.

За попередньою інформацією МНС України у Криму, маршрутка прямувала з м. Армянськ до Сімферополя, де пасажири повинні були пройти обстеження у республіканській лікарні ім. М.Семашка. "Мерседес Спринтер" повертався до Києва з с. Чорноморське, де проводилося ралі.

Постраждалі госпіталізовані у Красноперокопскую центральну районну лікарню. За фактом події правоохоронці проводять розслідування.

На місці ДТП працює оперативна група Головного територіального управління МНС в АР Крим. !zn

Читайте також:

Сина прокурора, який вбив трьох жінок, засудили до 6 років в'язниці і відпустили із зали суду

Машину Лук'яненка могла протаранити п'яна дочка міліцейського генерала

Брат Рудьковського - про ДТП у Києві: Права вилучені, прошу забути про цю подію