У Криму з ефіру зняли програму за відсутність в ній сюжетів про Януковича

08 червня 08:02

Перед Днем журналіста, який відзначався 6 червня, генеральний директор ДТРК «Крим» Валерій Гуменюк пригрозив вжити заходів, якщо «про президента нічого не буде у випуску новин», і виконав свою обіцянку - зняв з ефіру програму.

 

Керівництво ДТРК «Крим» у четвер, 7 червня, зняло з ефіру програму «Хаберлер». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив співробітник телекомпанії Шевкет Ганієв.

«Підставу для зняття програми з ефіру генеральний директор ДТРК Валерій Гуменюк визначив у тому, що у випуску немає повідомлень про президента України», - написав журналіст.

При цьому він повідомив, що Гуменюк двома днями раніше у розмові з журналістом ТО кримськотатарських програм пригрозив, що «якщо про президента нічого не буде у випуску новин - вживатиму заходів». На запитання, а чи є розпорядження чи наказ, який визначає такі зобов'язання, генеральний відповів, що дискутувати не збирається.

Читайте: Янукович закликав журналістів дотримуватися балансу у подачі інформації

«Працюю на ДТРК «Крим» 12 років і жодного разу «темники» не нав'язували таким нахабним чином! Закликаю всіх медійних правозахисників відреагувати і прийняти до уваги», - повідомив журналіст. !zn

Читайте також:

На державні телеканали повертаються «темники»

Журналісти презентували Януковичу «Карту корупції» з його будинком у «Межигір'ї» і вертолітним майданчиком

Список ворогів української преси очолили депутати від парламентської більшості

КНДР пригрозила знищити офіси південнокорейських ЗМІ, які «неправильно» висвітлюють події