У Кіровограді за три години випала двомісячна норма опадів (ФОТО)

08 жовтня 16:40

У Кіровограді рятувальники ліквідовують наслідки сьогоднішньої негоди. Вдень у місті був сильний дощ і град, зокрема, кількість опадів з 11.23 до 14.40 склала 58 мм при місячній нормі 27 мм.

 

У Кіровограді рятувальники ліквідовують наслідки сьогоднішньої негоди. Як повідомляє Управління Міністерства внутрішніх справ у Кіровоградській області, вдень у місті був сильний дощ і град, зокрема, кількість опадів з 11.23 до 14.40 склало 58 міліметрів при місячній нормі 27 міліметрів.

Протягом зазначеного періоду відбулося часткове підтоплення проїжджої частини вулиць у центральній частині міста біля річки Інгул.

До ліквідації наслідків негоди від ТУ МНС у Кіровоградській області залучено 11 одиниць техніки та 60 людей особового складу.

"Витягнуто 23 автомобілі і 1 автобус, надано допомогу з відкачування води з території присадибних ділянок та житлових будинків", - йдеться в повідомленні.

Запланований на 9 жовтня, візит президента України Віктора Януковича перенесли через погодні умови, повідомили в прес-службі Кіровоградської облдержадміністрації. !zn



Читайте також:

Одесу затопило під час сильної зливи (фото, відео)

У Києві та Київській області оголошено штормове попередження


На Кубані нова повінь: затопило курортне селище, є загиблі (ВІДЕО)

Велика вода у нашого порогу: запобігти неможливо, підготуватися необхідно