У Києві з палаючої школи евакуювали 300 дітей

18 травня 09:54

У Солом'янському районі у школі загорілася щитова. Через те, що щиток перебував під високою напругою, гасити його довелося за допомогою порошкових вогнегасників. Всього було евакуйовано близько 300 учнів.

 

Сьогодні близько 11:00 ранку у школі №149, яка знаходиться в Солом'янському районі, почалася пожежа. Вчителі відразу почали виводити школярів на вулицю. Пізніше їм допомогли рятувальники. Всього було евакуйовано більше 300 учнів.

Інформації про постраждалих не надходило. «Рятувальники приїхали буквально хвилин через п'ять, спочатку одна машина, потім ще три, вони розгорнули шланги, надягли на себе протигази, але гасити так і не почали. А вогонь і сильний дим тим часом продовжує валити з холу школи», - розповіли очевидці.

У школі загорілася щитова, яка знаходиться в підвалі будівлі. Але залити її водою не можна, бо на щиток подається 380 вольт. Тому рятувальники гасять вогонь за допомогою порошкових вогнегасників і чекають на машину «Київенерго», яка повинна відключити струм. Школярі бояться, що їхня школа згорить до останку. !zn

Читайте також:

Співробітник МНС загинув при гасінні пожежі у кафе в Івано-Франківську

У Кременчуці горів Крюківський вагонобудівний завод. Полум'я було видно за кілька кілометрів (відео)

У Києві загорівся дах вокзалу «Караваєві Дачі»