У Києві проведуть флешмоб «До побачення, телебачення!»

30 серпня 13:33

Організатори акції «День без ТБ» закликають припинити «згодовувати» українцям з екранів найсправжнісінький мотлох - брехливі «джинсові» новини, низькопробні серіали, скопійовані шоу.

 

У п'ятницю, 31 серпня, о 16:00 Громадянська ініціатива «Маніпуляціям - ні!» проведе флешмоб «До побачення, телебачення!» в рамках акції «День без ТБ», яка відбудеться 1 вересня. Акція відбудеться на Площі знань на території Київського політехнічного інституту, повідомляють організатори.

Флешмоб проводиться з метою привернути увагу до акції «День без ТБ», яка відбудеться 1 вересня по всій Україні. Організатори закликають припинити «згодовувати» українцям з екранів найсправжнісінький мотлох - брехливі «джинсові» новини, низькопробні серіали, скопійовані шоу.

За словами засновника Громадянської ініціативи «Маніпуляціям - ні» Артема Стельмашова, маніпулятивні технології на нашому телебаченні використовуються у найрізноманітніших варіантах. Жертвами впливу маніпуляцій стають саме ті люди, які не хочуть або просто не можуть оцінювати критично інформацію з екрану.

Організатори ініціативи сподіваються, що День без ТБ змусить керманичів українських телеканалів хоча б частково змінити редакційну політику. !zn

Читайте також:

За чотири місяці до виборів новини на українському ТБ залишаються аполітичними

У Криму з ефіру зняли програму за відсутність у ній сюжетів про Януковича

Гендиректор ТВі побоюється, що опозиційний канал можуть закрити


За передвиборчу рекламу на ТБ доведеться платити 500 гривень за секунду