У Харкові ввели ноу-хау: скарги на проблеми в ЖКГ будуть приймати «у фотографіях»

17 листопада 14:39

Поскаржитися на несправний ліфт, дірявий дах або ями на дорогах можна буде просто сфотографувавши їх. Мер Харкова Геннадій Кернес буде приймати такі фотозаявки до 15 грудня - щоб встигнути виділити гроші на ремонт у наступному році.

 

Міська влада Харкова почала приймати від жителів міста заявки «у вигляді фотографій на усунення різних житлово-комунальних проблем». Такі «фотозаявки» міська влада обіцяє врахувати в планах на наступний рік, так що в харків'ян є ще мінімум місяць.

Як повідомляє сайт Харківської міськради, надсилати фотозаявки можна до 15 грудня. Збирати їх буде мер Харкова Геннадій Кернес.

Фотозаявки можуть бути пов'язані з дірявими дахами, сміттєвими звалищами, ремонтом внутрішньоквартальних доріг і комунікацій, установкою дитячих та спортивних майданчиків тощо.

Фотографії пропонується відправляти як в електронному вигляді на сайт міської ради, так і надруковані на папері - безпосередньо до Харківської міськради. У листі, крім фотографії, потрібно вказати адресу місця, зображеного на фото, контактний номер телефону заявника і коротко описати проблему.

«Ці заявки вивчать і врахують під час формування плану робіт з благоустрою та ремонту на наступний рік», - обіцяє харківська влада. !zn

Читайте також:

Пенсіонери Овруча готуються замерзати: їм ніде дістати на опалення 15 тис. грн


З початком холодів у Борисполі відключили тепло й гарячу воду


Азаров попередив Ахметова і «Київенерго» про наслідки відключення гарячої води