Туристи не можуть потрапити до Криму - на в'їзді утворився багатокілометровий затор

06 серпня 13:47

Українські та іноземні громадяни, що їдуть до Криму і повертаються з відпочинку на автомобілях, у сорокаградусну спеку застигли на трасі. Відрізок дороги між Цюрупинськом та смт. Раденськ заблокований через дорожні роботи. Ось уже кілька годин дорога перекрита.

 

Дорога до Криму заблокована через ремонтні роботи на трасі Е-97 М-17. На відрізку між Цюрупинськом та смт. Раденськ утворився багатокілометровий затор.

Українські та іноземні громадяни, що їдуть до Криму і повертаються з відпочинку на автомобілях, у сорокаградусну спеку застигли на трасі. Відрізок дороги між Цюрупинськом та смт. Раденськ заблокований через дорожні роботи. Ось уже кілька годин дорога перекрита. Враховуючи те, що на зазначеному відрізку шосе працюють асфальтоукладальники, люди в салонах автомобілів буквально задихаються від їдких випарів.

На цьому відрізку також відсутні магазини і дорожній сервіс, а узбіччя піщані, тому з'їхати з траси і перечекати затор в тіні неможливо.

Регулюють рух в цьому місці самі ремонтники. Коштів радіозв'язку у них немає. Тому організація почергового руху вкрай повільна.

Довідка. Траса М-17 - це українська автомобільна дорога міжнародного значення, яка починається в Херсоні і проходить через Цюрупинськ, Армянськ, Красноперекопськ, Джанкой, Радянський, Феодосію, Керч, закінчуючись на пропускному пункті Крим-пором, що веде на місто Новоросійськ у Росії. !zn

Читайте також:

Кримська влада хоче приватизувати державні санаторії


Ялтинський заповідник підпалили бомжі: їм загрожує 12 років в’язниці(відео)

У Криму катер зіткнувся з теплоходом. Одна людина загинула, шість - госпіталізовано