Турецькі готелі більше не зможуть мати власні пляжі

15 вересня 13:43

Тепер готелі не мають права обгороджувати пляжі, призначені для загального користування. Згідно з новими правилами, готелям тепер суворо забороняється ставити біля входу на пляж співробітників власної служби безпеки.

 

Міністр культури і туризму Туреччини Ертугрул Гюнай підписав документ, згідно з яким турецькі готелі більше не зможуть мати власні пляжі в зонах загального користування, повідомили порталу "Інтерфакс-Туризм" у представництві міністерства культури і туризму Туреччини в РФ.

За словами співрозмовника, тепер готелі не мають права обгороджувати пляжі, призначені для загального користування. Згідно з новими правилами, готелям тепер суворо забороняється ставити біля входу на пляж співробітників власної служби безпеки.

За словами аташе з культури і туризму посольства Туреччини в Росії Ількер Озкана, цей документ не торкнеться інтересів туристів.

"Документ дозволить відкрити пляжі для всіх охочих. Ніякий готель не зможе більше привласнювати собі зону загального користування. Туристи, що відпочивають в одному готелі, зможуть відвідувати сусідні пляжі інших готелів", - пояснив І.Озкан.

Нагадаємо, з 1 серпня список країн, куди українці можуть їздити без віз терміном до 30 діб, поповнила Туреччина. !zn

Читайте також:

Дві третини уболівальників після Євро-2012 в Україну більше не приїдуть

Після відпочинку в Криму кожен п'ятий турист більше туди не повернеться

Київ визнано найдешевшим містом Європи для туристів

Опитування: Євро-2012 тільки погіршив туристичний імідж України