Троє постраждалих від вибухів залишаються у важкому стані

29 квiтня 08:34

У лікарнях Дніпропетровська залишаються 14 постраждалих від вибухів. Три людини до цих пір у важкому стані. З учорашнього дня були виписані 4 підлітка з дитячої обласної лікарні.

 

У лікарнях Дніпропетровська за станом на 10:30 29 квітня залишаються 14 постраждалих від вибухів у п'ятницю, троє з них у важкому стані, повідомила агентству начальник управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург.

За її словами, з учорашнього дня були виписані 4 підлітка з дитячої обласної лікарні.

«Стан виписаних задовільний, вони наполягали на поверненні додому, але в лікарнях залишаються ще 14 осіб, троє яких у важкому стані, 3-4 ступеня тяжкості», - сказала вона.

Гінсбург зазначила, що в неділю вранці проходять консиліуми за трьома важким постраждалим, яким лікарі коректують схему лікування.

Теракти в Дніпропетровську. Протягом години в центрі міста прогриміла серія вибухів (ФОТО, ВІДЕО)

Разом з тим, вона запевнила, що всі потерпілі, які вже виписані, знаходяться під наглядом лікарів амбулаторії за місцем проживання.

«Мною підписано розпорядження, і кожна людина, що виписана з лікарні, перебуває під наглядом лікаря за місцем проживання», - додала вона.

Нагадаємо, в центрі Дніпропетровську 27 квітня сталася серія вибухів, за попередніми даними постраждали 27 людей, 25 з них госпіталізовані. Офіційно повідомляється про чотири вибухи, за даними ж інших джерел, вибухів могло бути до дев'яти.

Прокурор Дніпропетровської області порушив кримінальну справу у зв'язку з вибухами в Дніпропетровську за ч .2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Президент Віктор Янукович вже заявив, що в розслідування вибухів в Дніпропетровську «будуть задіяні кращі сищики».

Як вже стало відомо, за версією СБУ вибухи в Дніпропетровську аналогічні з вибухом 16 листопада минулого року, що прогриміли в цьому ж місті. Причини, що дозволяють ідентифікувати ці теракти, полягають у характері вибухів, в разом установки вибухового пристрою і те, що основними вражаючими елементами були осколки урн.

Читайте також:

Влада обіцяє 2 млн грн за «будь-яку інформацію» про вибухи в Дніпропетровську

Євросоюз шокований вибухами в Дніпропетровську

На вулицях Дніпропетровська з'явилися БТРи (фото)

Азаров звинуватив в організації терактів в Дніпропетровську критиків влади

Янукович доручив розкрити теракт в Дніпропетровську за тиждень

Незважаючи на вибухи в Дніпропетровську, в Раді проходить шаховий турнір депутатів усіх скликань