Суд відхилив позов Стівена Болдуїна до Кевіна Костнера на 17 млн ​​доларів

15 червня 08:41

Стівен Болдуїн вийшов зі спільного з Кевіном Костнером бізнесу перед укладенням угоди з концерном British Petroleum і тепер звинувачував свого партнера, що той не попередив його про вигідний контракт.

 

Федеральний суд Нового Орлеана відхилив позов актора Стівена Болдуїна до його ділового партнера Кевіна Костнера. Болдуїн розраховував отримати компенсацію в розмірі більше 17 млн дол за те, що Костнер, нібито, не попередив його про угоду між їхньою компанією OTS і концерном British Petroleum.

Протягом багатьох років Костнер зі своїми партнерами інвестував кошти в «Оушн терапі солюшнз», яка займається розробкою нафтоочисного обладнання. Пізніше в компанію вклав гроші і Болдуїн.

Навесні 2010 року на технології OTS звернув увагу британський концерн BP. Інтерес до них виник після того, як в результаті аварії на свердловині у Мексиканській затоці стався масштабний витік нафти. Керівництво BP прийняло рішення купити 32 нафтоочищувальні центрифуги загальною вартістю 52 млн дол і внесла OTS 18 мільйонів в якості передоплати.

Болдуїн стверджує, що в той час він розглядав можливість продажу своїх активів у компанії, і його не попередили про операцію. В результаті, продавши свою частку у підприємстві, він зазнав багатомільйонних втрат. Костнер ж направив колишньому партнеру зустрічний позов, в якому звинуватив Болдуїна у приховуванні планів про вихід зі спільного бізнесу. !zn

Читайте також:

Колишній глава ВР отримав нагороду за «внесок» у знищення природи

BP заплатить рибалкам 7,8 млрд дол за розлив нафти у Мексиканській затоці

ДЕ ЗНАЙТИ ПЛЯШКУ З ПОСЛАННЯМ


На захист вестерну, або Про дружбу без вигоди