Стросс-Кан: Секс з покоївкою був за обопільною згодою

26 травня 09:33

Екс-глава МВФ Домінік Стросс-Кан на суді буде наполягати на тому, що секс із покоївкою був за обопільною згодою, а потім жінка почала його шантажувати.

 

При такій стратегії захист Д.Стросс-Кана спробує обернути на свою користь зразки ДНК, знайдені на сорочці покоївки, оскільки адвокати визнають, що секс був.

Засідання суду, на якому захист подасть свою версію розвитку подій, відбудеться 6 червня. Д.Стросс-Кан очікує його під домашнім арештом, його звільнили під заставу у мільйон доларів.

Нагадаємо, 19 травня керуючий директор Міжнародного валютного фонду Д.Стросс-Кан подав у відставку.

Нагадаємо, Д.Стросс-Кана було затримано в суботу, 14 травня. Поліція Нью-Йорка пред'явила йому офіційні звинувачення «у примушуванні до сексуального акту, спробі зґвалтування і незаконному позбавленні волі» покоївки готелю. Стросс-Кан винним себе не визнає.

Голова МВФ звинувачується у спробі зґвалтування, насильницьких діях сексуального характеру, незаконному позбавленні волі.

Раніше, адвокати глави МВФ заявили, що у їх підзахисного є алібі: у момент ймовірного домагання Д.Стросс-Кан обідав з дочкою.

Д.Стросс-Кан розглядається в якості одного з кандидатів на виборах президента Франції, які відбудуться навесні 2012 року.

Швидше за все, ця судова історія підвищить шанси на перемогу Ніколя Саркозі на виборах наступного року.