Столична влада запевнила, що на Андріївському все йде за планом

07 червня 19:39

Замовник не звертався до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Києві з приводу введення в експлуатацію після реконструкції Андріївського узвозу, оскільки роботи ще тривають.

 

Інформація в ЗМІ про заборону введення в експлуатацію Андріївського узвозу не відповідає дійсності, заявляють у Київській міській держадміністрації.

Як повідомили в прес-службі КМДА з посиланням на заступника голови держадміністрації Михайла Кучука, замовник не звертався до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Києві з приводу введення в експлуатацію після реконструкції Андріївського узвозу, оскільки роботи ще тривають.

«Реконструкція вулиці ще триває, ми її здійснюємо у кілька черг. Загалом до проекту реконструкції об’єкту входить оновлення безпосередньо узвозу та частин вулиць, які до нього примикають – Десятинної та Володимирської. На сьогоднішній день ми здійснили благоустрій Андріївського узвозу, переклали мережі на ньому, влаштували покриття з бруківки, відремонтували фасади будинків, оновили зовнішнє освітлення. Проте ці ж роботи мають бути виконані і на тих відрізках Десятинної та Володимирської вулиць, що прилягають до узвозу», – зазначив Кучук.

Лише після завершення робіт на всіх названих об'єктах замовник буде звертатися до контролюючого органу щодо введення об'єкта в експлуатацію, підкреслили в КМДА.

Крім того, в КМДА повідомили, що і в самій Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Києві озвучену раніше інформацію про заборону введення в експлуатацію Андріївського узвозу спростували.

У КМДА також заявили, що не відповідає дійсності інформація про нібито невведення в експлуатацію розв'язки біля моста Патона. "Замовник має всі необхідні дозволи на введення об'єкта і незабаром отримає відповідний сертифікат", - запевнили в КМДА. !zn

Читайте також:

Попов пообіцяв розібрати будинки на Андріївському, а потім зібрати


Урядова комісія не побачила порушень у знесенні будівель на Андріївському узвозі


Захисники Андріївського узвозу вимагають відставки Попова

Компанія Ахметова вирішила почати на Андріївському археологічні розкопки