Столична влада списала слизькі вулиці на "людський чинник"

18 грудня 15:13

Піску та інших матеріалів для посипання вулиць заготовили достатньо на зиму, а непосипані і тому слизькі тротуари та вулиці у КМДА пояснюють «людським чинником».

 

У Київській міській державній адміністрації запевняють, що піску та інших матеріалів для посипання вулиць заготовили достатньо на зиму, а непосипані і тому слизькі тротуари та вулиці пояснюють «людським чинником».

Про це сказав сьогодні під час прямої телефонної лінії начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій столиці Віталій Пшеничний.

«У тому, що погано посипані вулиці, тротуари, винен людський чинник. Колись двірник починав свій робочий день з 5 ранку і працював протягом доби, а сьогодні 2 години попрацював - і потім знайти когось важко. Ми перевіряли підготовку до зими: у нас на сьогоднішній день є залишки солі 20 тис. тонн, піщано-соляної суміші - 3 тис. 682 тонни і фрикційних матеріалів - 941 тонна», - повідомив він.

«А піску достатньо в Києві сьогодні», - підкреслив Пшеничний.

За його словами, була проблема з паливом. «Але на засіданні комісії з питань надзвичайних ситуацій було прийнято рішення за рахунок резервного фонду придбати паливо. І було виділено 1 млн грн. Ці гроші були перераховані «Київзеленбуду», «Київавтодору» і на районні адміністрації», - повідомив Пшеничний. !zn

Читайте також:

Гідрометцентр попередив про погіршення погоди у найближчі два дні

Жертвами морозів в Україні стали 37 осіб

У Тернополі через сніг закрили школи: діти не можуть дістатися

На розчищення доріг у Західній Україні кинули солдат (ВІДЕО)