Стогній повідомив, що Мазурок убив себе пострілом в потилицю

07 листопада 14:33

За даними колишнього спікера МВС, тіло «караванського стрільця» знайшли з вогнепальним пораненням в потилицю. Між тим, основною версією загибелі Мазурка міліція назвала самогубство.

 

Колишній речник МВС Костянтин Стогній заявляє, що тіло «караванського стрільця» Ярослава Мазурка знайшли з вогнепальним пораненням у потилицю. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«У Києві знайшли труп із вогнепальним пораненням у потилицю. За попередньою інформацією це або «караванський стрілець» Мазурок або сам Мазурок інсценує свою загибель, щоб його не шукали. У загиблого в кишені нібито був паспорт з даними Мазурка», - написав Стогній.

«Пізнати поки не можуть, але журналісти «Надзвичайних Новин» (Стогній зараз працює ведучим новин) говорять про явну подібність. Друга наша група вже в міліції намагається отримати офіційний коментар. Готуємо сьогодні на 19.30 на ICTV», - додав Стогній.

- У Києві знайдено мертвим «караванського стрільця»

Як відомо, раніше в міліції повідомили, що 7 листопада в Києві знайшли тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців у торговельному центрі «Караван». За попереднім висновком, причина смерті - самогубство, повідомили у МВС.

Про знайдене тіло в міліцію заявив киянин, який вранці вигулював собаку. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка констатувала нещодавню смерть чоловіка, зовні схожого на Мазурка. В одязі загиблого був паспорт, поруч виявлено зброю.

Нагадаємо, що 26 вересня у столичному торгово-розважальному центрі „Караван“ відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам злочинець встиг втекти.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурок !zn

Читайте також:

У МВС пообіцяли зробити експертизу ДНК Мазурка через два дні

Адвокат дружини Мазурка вважає, що «караванського стрільця» вже немає серед живих

В опозиції вважають пошуки «караванського» стрільця передвиборчим «реаліті-шоу»

Вбивство у ТРЦ «Караван» могло бути «спектаклем» приватних охоронних фірм