Старанних в'язнів Качанівської колонії нагородили грамотами

02 сiчня 16:25

Частина засуджених Качанівської колонії, які проявили старанність і самовідданість у праці, були нагороджені грамотами та подяками. Деяким відділенням надали холодильники, телевізори, музичні центри та електричні чайники.

 

У Качанівській виправній колонії (№ 54) в Харкові, де відбуває покарання екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, утриманих привітали з Новим роком, заохотивши грамотами та цінними подарунками.

Як повідомляє прес-служба Управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області, частина засуджених, які проявили старанність і самовідданість у праці, були нагороджені грамотами та подяками.

Найбільш успішні відділення колонії в подарунок до Нового року отримали холодильники, телевізори, пральні машини, музичні центри, електричні чайники.

Побутову техніку вручили засудженим начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащіков і його перший заступник Андрій Коваленко.

«Керівництво установи урочисто привітало жінок теплими словами, привітаннями, грамотами, цінними подарунками. Всі засуджені відчули справжнє свято і піднесений настрій», - повідомляє у прес-служба відомства.

Нагадаємо, що Тимошенко в жовтні 2011 року була засуджена до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією в 2009 році.

У кінця грудня 2011 року Ю.Тимошенко було етаповано в Качанівську колонію в Харкові, де вона зараз відбуває покарання. 9 травня 2012 з виправного закладу Тимошенко госпіталізували в Центральну клінічну лікарню «Укрзалізниці» в Харкові, де вона досі проходить курс реабілітації. !zn

Читайте також:

США сподіваються, що до 2015 року Тимошенко буде звільнено і вона візьме участь у президентських виборах

Тимошенко буде єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах 2015 року


У колонії, де відбуває термін Тимошенко, новий начальник

Наглядачі пригрозили годувати голодуючу Тимошенко примусово