Стан постраждалих у ДТП російських паломників стабільний. З ними працюють психологи

09 липня 07:15

Стан здоров'я 11 постраждалих в результаті автокатастрофи на трасі Київ-Чернігів стабільний. Госпіталізовані паломники отримали важку психологічну травму, зараз з ними працюють психологи.

 

Стан 11 постраждалих у ДТП в Україні великолучан, госпіталізованих до Псковської обласної лікарні, стабільний. Про це повідомив головний лікар Псковської обласної лікарні Анатолій Волков.

За його словами, у всіх постраждалих травми середньої тяжкості, за минулу добу погіршень не зафіксовано. При цьому, Волков підкреслив, що всі пацієнти отримали важку психологічну травму, зараз з ними працюють психологи.

Головлікар обласної лікарні уточнив, що у відділення нейрохірургії госпіталізовані чотири людини, у травматологію - чотири людини і у відділення торакальної хірургії - три людини.

Нагадаємо, 7 травня о 5:30 мск автобус з паломниками з Великих Лук, які прямували в монастир Почаївська Лавра в Україні, перекинувся на трасі Київ-Чернігів. Загинули 14 людей, ще 29 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Увечері того ж дня з аеропорту м.Ніжин відлетіли два літаки МНС Росії з потерпілими: ІЛ-76 з 14 особами на борту у Москву і Як-42 з 11 особами на борту у Псков. Окрім того, 8 липня о 6.00 на додатковому літаку МНС Росії у Псков відбули тіла 14 загиблих.

В даний час у Чернігівській міській клінічній лікарні залишаються троє росіян, які постраждали у ДТП. Всі вони у важкому стані.

Президент Росії Володимир Путін прийняв рішення про виділення з федерального бюджету сім'ям загиблих в автокатастрофі по 1 мільйону рублів.

У Псковській області оголошено триденний траур за загиблими. !zn

Читайте також:

Водій автобуса з російськими паломниками заснув за кермом, - ЗМІ

У Чернігівській області перекинувся автобус з російськими паломниками - 14 людей загинули

Міліція порушила кримінальну справу за фактом автокатастрофи з російськими паломниками