Справу про вбивство журналіста Климентьєва майже розкрито

28 грудня 14:26

Під час розслідування справи про вбивство редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Климентьєва з'явилася нова інформація, яка дозволить розкрити справу. Про це заявив прокурор Харківської області Геннадій Тюрін.

 

«Прокуратура області не є наглядовою організацією для Головного слідчого управління МВС України, яке здійснює розслідування, тому я не можуть розкрити суть нової інформації. Але як керівник органу, що супроводжує хід розслідування на регіональному рівні, можу стверджувати, що справа отримала перспективу в плані розкриття», - сказав він.

Він зазначив, що до складу слідчої групи входять кращі фахівці з Києва та Харкова, а також, що питання про припинення розслідування не стоїть.

«За законом, пошуки зниклої людини не обмежені в часі. Вони можуть бути припинені лише у зв'язку з виявленням зниклого або його тіла, а також за клопотанням рідних, що пов'язано, зокрема, з питаннями спадщини», - сказав він.

Нагадаємо, 47-річний В.Климентьєв 11 серпня 2010 року виїхав з дому з невідомим чоловіком на автівці BMW сріблястого кольору. 18 серпня, співробітники міліції виявили на Печенізькому водосховищі (річка Сіверський Донець) мобільний телефон Василя Климентьєва.