Співзасновник «Фокстроту»: Приводом для обшуків виявилося вбивство у Кіровограді

29 вересня 08:58

Приводом для обшуків у складських і офісних приміщеннях «Фокстроту» Головним слідчим управлінням МВС України стало вбивство у Кіровограді. Про це заявив співзасновник групи компаній «Фокстрот» Валерій Маковецький.

 

В.Маковецький повідомив, що, згідно з пред'явленими силовими структурами документами, перевірки проводилися у зв'язку з якимось вбивством, скоєним у Кіровограді. Представникам компанії нічого про це не відомо, вони підкреслюють, що компанія ніякого відношення до цього не має.

"Ніякого відношення ані до тяжких злочинів, ані до вбивств ми не маємо, ні в офісах, ні на складах ... Можливо, це був просто привід зайти в офіс і зайнятися економікою", - йдеться в заяві.

Також В.Маковецький повідомив, що перевірки на складах все ще тривають, але документи в компанії у МВС ще не запитували.

Він також спростував чутки про те, що перевірки можуть бути пов'язані з контрабандним товаром. За його словами, близько 90% товарів мережа отримує з локальних складів-вендерів, які самі займаються імпортом і розмитненням товарів, тому ні про яку контрабанду не може бути мови.

Коментуючи чутки про нібито загибель одного зі співробітників компанії, він підкреслив, що всі співробітники групи компаній живі.

Нагадаємо, 22 вересня Головне слідче управління МВС України провело обшуки у складських і офісних приміщеннях «Фокстроту» у зв'язку з розслідуванням кримінальної справи за фактом здійснення тяжкого злочину.