Сніговим затором на трасі Київ-Чоп зайнялася прокуратура

17 грудня 19:47

Рух на автодорозі "Київ-Чоп" між містами Броди і Буськ (Львівська область) було паралізовано з вечора 15 грудня. За даними на вечір 16 грудня, протяжність затору склала більше 30 кілометрів. За ці дні в регіоні випало півтори місячні норми опадів. Снігові замети на деяких ділянках траси досягали півтора метрів. Частково рух вдалося відновити лише вранці 17 грудня.

 

Прокуратура Львівської області ініціювала службову перевірку за фактом надзвичайної ситуації, що склалася на міжнародній автодорозі "Київ-Чоп". У минулі вихідні на ній утворився сніговий затор, у якому опинилися сотні людей. Про це повідомляє прес-служба наглядового відомства.

Працівники прокуратури вимагали від керівників Державтоінспекції та служби автомобільних доріг у Львівській області з'ясувати, чи своєчасно було вжито заходів щодо попередження НС на трасі.

Рух на автодорозі "Київ-Чоп" між містами Броди і Буськ (Львівська область) було паралізовано з вечора суботи, 15 грудня. За даними на вечір 16 грудня, протяжність затору склала більше 30 кілометрів. За ці дні в регіоні випало півтори місячні норми опадів. Снігові замети на деяких ділянках траси досягали півтора метрів.

Частково рух вдалося відновити лише вранці 17 грудня. До цього часу рятувальники витягли зі сніжного затору 580 автомобілів і більше 40 автобусів.

За даними на вечір понеділка, проїзд по трасі ускладнений. В Управлінні ДАІ по Закарпатській області радять водіям утриматися від поїздок по цій автодорозі. !zn

Читайте також:

У Тернополі через сніг закрили школи: діти не можуть дістатися

На розчищення доріг у Західній Україні кинули солдат (ВІДЕО)


У понеділок Україну накриють морози до - 20°


ДАІ перекрила найбільш засніжені дороги України (СПИСОК)