Синові одеського депутата-регіонала інкримінують крадіжки на 4 млн гривень

06 вересня 13:09

Щодо сина депутата Одеської облради розслідується кримінальна справа, порушена за крадіжку в особливо великих розмірах. Раніше сина депутата вже двічі амністували у справах про викрадення автомобілів і про наїзд на пішоходів.

 

Син депутата Одеської облради від Партії регіонів Дмитро Кравець підозрюється у крадіжці майна загальною вартістю 4 млн грн.

Як повідомили у прес-службі одеської міліції, в даний час щодо Кравця розслідується кримінальна справа, порушена за ч.5 ст. 185 (крадіжка в особливо великих розмірах або здійснена групою).

Малиновський районний суд Одеси вже заарештував Кравця.

Сина одеського регіонала, якого амністували у справі про вбивство, знову заарештували

Як повідомлялося, в кінці 2011 року Київський районний суд Одеси прийняв рішення амністувати Кравця, який у серпні 2009 року збив на смерть 27-річного чоловіка і залишив інвалідом його 27-річну супутницю. Таке рішення суд прийняв, незважаючи на те, що Кравець врізався в людей на швидкості 112 км/год, неодноразово конфліктував із законом (за даними адвоката потерпілих, винуватець ДТП фігурує у шістнадцяти кримінальних справах), був під слідством, а за рік до ДТП його вже амністували за скоєний злочин (заволодіння автомобілем за допомогою насильства).

Олександр Кравець кілька разів обирався депутатом Одеської міськради, був секретарем фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, в 2010 році став депутатом Одеської облради від Партії регіонів. !zn

Читайте також:

Сина одеського депутата, який збив двох людей, визнали невинним

У Києві на величезній швидкості розбився високопоставлений чиновник СБУ

Після перемоги над шведами Шевченко потрапив у ДТП (відео)

У Запоріжжі розбився автобус зі співробітниками податкової служби. Чотири людини загинуло